LOBPA

Kom med LOBPA i biografen: Underverden


Dato og tid

Mandag d. 23. oktober 2017 kl. 17:00 til 21:00

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 19. oktober 2017 kl. 10:00

Sted

Herlev Teaterbio
Herlev Bygade 30
2730 Herlev
Denmark

Arrangør

LOBPA
+45 30430480
jm@lobpa.dk

LOBPA Oplevelser inviterer dig med ind i biografens mørke til gode oplevelser. Vi tager sammen på en kulturel rejse ud i filmens verden i samarbejde med Herlev Teaterbio.

LOBPA Oplevelser viser denne gang ’Underverden’.

I den danske film 'Underverden' kører alt på skinner for speciallægen Zaid, der bor i en dyr lejlighed og venter sit første barn med kæresten Stine.

En dag bliver Zaid kontaktet af sin lillebror, Yasin, der desperat henvender sig for at låne penge. Han afviser lillebroren i døren, men kort efter findes Yasin banket til døde. Politiet er uden spor og ønsker i øvrigt ikke at grave dybere i sagen.

Overvældet af sorg, skyldfølelse og afmagt tager Zaid situationen i egen hånd, og den hævngerrige storebror igangsætter en voldsom selvtægtsmission i den københavnske underverden.

Vi starter med kagebord fra Rickys køkken i Herlev kl. 15.30. Så kom og nyd en kop kaffe i hyggelige omgivelser inden filmen.

Vi har hele salen for os selv, og LOBPA kan derfor tilbyde rigtig god plads til både dig og din hjælper. Har du lyst til at tage venner og familie med er der også plads til dem – tilmed til en god pris. Filmen starter kl. 17.00 og varer ca 2 timer.

Praktisk:

  • Salen har 241 pladser, hvoraf der er afsat et areal til kørestolsbrugere på hhv. midterste og første række. Der er 15 kørestolspladser på begge rækker. På første række er rækken bagved kørestole reserveret til handicaphjælpere. På midterste række, er det rækken foran kørestolspladserne, der er reserveret til hjælpere. De øvrige rækker kan anvendes til andre gæster, du kunne have lyst til at tage med.

  • Du kommer ind i salen enten via en rampe fra parkeringspladsen eller via teaterets elevator fra foyeren. Ønsker du at anvende rampen fra parkeringspladsen, bedes du ved ankomst sende en sms til 30 43 04 80 og gøre os opmærksom herpå, så vi kan åbne døren. Har du plads på første række, kører du direkte ind fra foyeren.

 

Priser:

 

Pris pr. person inkl. hjælper

Pris pr. gæst

Kunde

75

50

Medlem

100

75

Kaffe/kage
* Hjælper gratis

50

50

Du tilmelder dig og betaler via LOBPAs hjemmeside. Du kan kun betale med betalingskort. Billetten fremvises fra enten din telefon eller printet, når du ankommer til biografen.

Har du yderligere spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte LOBPAs medlemskonsulent, Jesper Mathiesen, på jm@lobpa.dk eller tlf. 30 43 04 80.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

LOBPA
+45 30430480
jm@lobpa.dk